NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO

Not known Factual Statements About verificare istoric auto

Not known Factual Statements About verificare istoric auto

Blog Article

Prin urmare, este foarte essential pentru cumpărătorul unei mașini second-hand dacă o anumită mașină are sau nu garanții fiscale.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu treatment este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA confirmă că astfel de situații se întâmplă în twenty% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste 10% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în treatment vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Deoarece istoricul daunelor poate influenta puterea motorului unui vehicul si poate indica potentialele probleme tehnice, este foarte essential sa verifici acest part inainte de a cumpara o masina.

Masinile aduse din Germania sunt apreciate în Romania datorită părerilor răspândite de-a lungul timpului că acestea ar fi mai bine întreținute datorită service-urilor de calitate și a drumurilor treatment nu pun probleme în exploatarea pe termen lung.

Citeste in continuare pentru a afla informatiile pe treatment orice conducator auto ar trebui sa le cunoasca:

Acesta este cu adevărat o sursă de încredere de informații despre istoricul automobilelor. Recomand tuturor celor care planifică să cumpere o mașină. Raportul de istoric al vehiculului este un raport concis despre istoricul unui vehicul treatment prezintă istoricul vehiculului pe baza seriei de șasiu. Raportul constă în mai multe secțiuni organizate într-un aspect liniar clar și lizibil, ordonat cronologic. Permite verificarea istoricului vehiculului prin intermediul seriei de șasiu, ceea ce ar putea afecta decizi de achiziție a respectivului vehicul.

In principiu, documentul cu istoricul sanctiunilor auto se elibereaza pe loc. Cazierul auto poate fi ridicat de catre persoana care a facut cererea sau, daca nu este eliberat pe loc, de catre o alta persoana imputernicita de aceasta prin procura notariala.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci seria de sasiu sau codul VIN al masinii intr-o astfel de aplicatie on the net. Intr-un timp scurt, vei primi un raport detaliat care reflecta configuratia si istoricul masinii SH.

Secțiunea Istoricul vehiculului permite identificarea rapidă și eficientă a potențialelor probleme și riscuri legate de un vehicul next-hand.

Acest lucru te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa te protejezi de posibilele inselatorii in piata masinilor second-hand.

Daca verificare istoric auto sunt mai multe poze disponibile si acestea au fost facute in perioade diferite, acest lucru poate sugera ca masina a fost pusa in vanzare de mai multe ori, de catre acelasi proprietar sau de catre proprietari diferiti.

Printr-o verificare VIN se pot afla date despre severitatea incindentelor în care au fost implicate masinile iar mulțumită costurilor orientative de reparație se poate vedea dacă vehiculul în cauză este categorisit drept daună overallă sau daună fullă financială.

Asadar, nu ezita sa folosesti aceasta aplicatie gratuita si de incredere pentru a te asigura ca faci alegerea corecta in ceea ce priveste vehiculul dorit.

Te rugam sa tratezi informatiile ca indiciu si sa verifici actualizarea lor cu institutiile abilitate (inclusiv departamentele de politie) sau cu experti independenti. Nu uita - daca vehiculul pe treatment il verifici a fost raportat furat, te rugam sa te adresezi de urgenta politiei. Poti contribui la recuperarea masinii si pedepsirea faptasilor.

Report this page